Form Şirketler Grubu

Genel Müdürlük: Maslak, İstanbul, Türkiye
Form Grup şirketlerine bir yenisini daha ekledi; Form Freva A.Ş

FORM GRUP ŞİRKETLERİNE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ; FORM FREVA A.Ş

59 yıllık tecrübesi ve güçlü iş ortaklıklarıyla iklimlendirme sektörünün öncüsü Form Şirketler Grubu, 2024’e güzel bir başlangıç yaparak, soğutma kulesi imalatı konusunda faaliyet gösteren Form Freva A.Ş. şirketini kurdu. 

Devamı ...
Form Şirketler Grubu Yürütme Kurulu Başkanı Tunç Korun,  İSKİD Başkanlığa Seçildi

FORM ŞİRKETLER GRUBU YÜRÜTME KURULU BAŞKANI TUNÇ KORUN, İSKİD BAŞKA

İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği (İSKİD) yönetim ekibi, derneğin 16’ncı Olağan Genel Kurulu’nda üyelerin oylarıyla belirlendi. İSKİD Yönetim Kurulu Başkanlığına Form Şirketler Grubu Yürütme Kurulu Başkanı Tunç Korun seçildi. 35 Yıllık sektör tecrübesiyle Korun, üç yıl boyunca İSKİD’e liderlik yapacak.

Devamı ...
Form Şirketler Grubu 2023 Yılı Değerlendirmelerini Tamamladı!

FORM ŞİRKETLER GRUBU 2023 YILI DEĞERLENDİRMELERİNİ TAMAMLADI!

Form Grup şirketlerinden; Form Endüstri Tesisleri 22 Ocak, Form Endüstri Ürünleri 24 Ocak ve Form MHI Klima Sistemleri firma çalışanlarımız ise 26 Ocak’ta bir araya gelerek; 2023 yılı başarılarını kutlarken 2024 hedefleri üzerinde konuştukları Bölge Değerlendirme toplantılarını gerçekleştirdiler.

Devamı ...
Onursal Başkanımız Bedi Korun’a MMO’dan “Meslekte 70. Yıl Ödülü”

ONURSAL BAŞKANIMIZ BEDİ KORUN’A MMO’DAN “MESLEKTE 70. YIL ÖDÜLÜ”

Form Şirketler Grubu’nun Kurucusu ve Onursal Başkanı Bedi Korun, bilgi birikimi ve tecrübesiyle tam 70 yıldır iklimlendirme sektörüne yön vermeye devam ediyor. Korun’un meslekteki 70. yılı Makine Mühendisliği Odası (MMO) tarafından özel bir plaket ile taçlandırıldı.

Devamı ...
Uluslararası ISK-SODEX Fuarı’nda Form Rüzgârı

ULUSLARARASI ISK-SODEX FUARI’NDA FORM RÜZGÂRI

ISK-SODEX İstanbul Fuarı’nda son teknoloji ürünleri ile yerini alan Form Şirketler Grubu, Cumhuriyetin 100. yılına özel stant tasarımı ve Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri ile fuarda büyük ilgi gördü. 

Devamı ...
TSE’nin Dev Kalite Kampüsünün İklimlendirme Konforu Mitsubishi Heavy ile Sağlanacak

TSE’NİN DEV KALİTE KAMPÜSÜNÜN İKLİMLENDİRME KONFORU MİTSUBİSHİ HEAVY

Form MHI Klima Sistemleri, yüksek teknoloji ve enerji verimliliğine sahip ürün gamıyla, farklı fonksiyonlardaki yapılara değer katacak iklimlendirme çözümleri sunmaya devam ediyor.

Üstün Japon teknolojisiyle Form kalitesini bir araya getiren Form MHI Klima Sistemleri’nin başarılı referansları arasına bir isim daha ekleniyor. Ankara Temelli’de inşaatı devam eden TSE Kalite Kampüsü’nün iklimlendirme ihtiyaç

Devamı ...
Kültür Üniversitesi Öğrencileriyle Buluştuk

KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTUK

Form Endüstri Ürünleri İş Geliştirme Müdürü Pınar Gürler’in sunumuyla, İstanbul Kültür Üniversitesi İklimlendirme ve Soğutma Teknolojileri Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine yönelik “Hava-Su-Toprak Kaynaklı Isı Pompaları ve Uygulama Örnekleri” konulu bir eğitim düzenledik. Eğitime katılan tüm öğrencilere ve tarafımıza teşekkür plaketi takdim eden öğretim görevlilerine teşekk&uu

Devamı ...
Form Endüstri Ürünleri Motivasyon ve Değerlendirme Toplantısı Kıbrıs’ta Gerçekleştirildi.

FORM ENDÜSTRİ ÜRÜNLERİ MOTİVASYON VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI KIBRIS

Form Endüstri Ürünleri firmamızın Kıbrıs'da düzenlediği motivasyon ve değerlendirme toplantısı kapsamında çalışanlarımız bir arada hoşça vakit geçirdiler. İlk gün 90'lar gecesi konseptli DJ performansıyla başlayan programın 2. gününde yılın ilk genel değerlendirme toplantısı yapıldı. Son gün Kapalı Maraş, Salamis Antik Kenti gibi Kıbrıs'ın önemli turistik alanlarının ziyaret edilmesiyle sona eren programımıza katılım göste

Devamı ...
TAB GIDA’nın Tercihi 10 Yıldır Mitsubishi Heavy

TAB GIDA’NIN TERCİHİ 10 YILDIR MİTSUBİSHİ HEAVY

Türkiye’nin en yaygın restoran zincirlerinden birine sahip olan Tab Gıda, restoranlarının iklimlendirmesinde 10 yıldır Mitsubishi Heavy’yi tercih ediyor. TAB Gıda’ya ait; 300’ü aşkın  Burger King, Arby's, Popeyes, Sbarro, Usta Dönerci ve Usta Pideci restoranlarında Mitsubishi Heavy klimalarla üst düzeyde hava konforu sağlanıyor.

Devamı ...
Espressolab, Mitsubishi Heavy Kalitesini Tercih Ediyor

ESPRESSOLAB, MİTSUBİSHİ HEAVY KALİTESİNİ TERCİH EDİYOR

Yüksek teknoloji ve enerji verimliliği sağlayan ürünleriyle mekanların iklimlendirme sistemlerine değer katan Form MHI Klima Sistemleri, Türkiye’nin en yenilikçi kahve zinciri markası Espressolab’in de tercihi konumunda. 2019 yılından beri Espressolab’ın 25 şubesinin iklimlendirmesi yüksek verimli Mitsubishi Heavy VRF klima sistemleriyle sağlanıyor.

Devamı ...
Halkbank, Son Üç Yıldır Mitsubishi Heavy’yi Tercih Ediyor

HALKBANK, SON ÜÇ YILDIR MİTSUBİSHİ HEAVY’Yİ TERCİH EDİYOR

Üstün Japon teknolojisi ve güçlü sektör tecrübesiyle öne çıkan Form MHI Klima Sistemleri, kurumsal şirketlere etkin iklimlendirme çözümleri sunmaya devam ediyor. Form MHI Klima Sistemleri, 2022 yılında da Halkbank’ın Split Klima Temin ve Montaj ihalesini kazandı.

Devamı ...
FORM, 44. Yapı Fuarı’na Damgasını Vurdu

FORM, 44. YAPI FUARI’NA DAMGASINI VURDU

İklimlendirme sektörünün lider firmalarından Form Şirketler Grubu bünyesindeki Form Endüstri Tesisleri, 23-26 Mart 2022 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen 44. Yapı Fuarı’na katıldı. Form, hem yerli üretim inovatif ürünlerini hem de yetkili satıcısı olduğu dünyaca ünlü markaların ürünlerini fuar ziyaretçileriyle buluşturdu.

Devamı ...
Form Şirketler Grubu, Kadın Yöneticilerle Sektöre Liderlik Ediyor

FORM ŞİRKETLER GRUBU, KADIN YÖNETİCİLERLE SEKTÖRE LİDERLİK EDİYOR

Form Şirketler Grubu olarak, kadınların ve kız çocuklarının geleceğine yatırım yapmak öncelikli ilkelerimiz arasında yer alıyor.

Türkiye’de kadınların fen, teknoloji, mühendislik ve matematik (STEM) alanındaki varlığı yüzde 37 ile Avrupa’nın yüzde 20 olan ortalamasının üstünde seyrediyor ancak bu oranlar iş hayatına henüz yansımıyor. Kadınlara yapılan yatırımın Türkiye’nin geleceğine yatırım yapmak olduğuna inanarak

Devamı ...
FORM MHI KLİMA SİSTEMLERİ’NDE 4 YENİ ÜST DÜZEY ATAMA

FORM MHI KLİMA SİSTEMLERİ’NDE 4 YENİ ÜST DÜZEY ATAMA

İklimlendirme sektörünün öncü firmalarından Form Şirketler Grubu’nun Japon Mitsubishi Heavy ortaklı iştiraki Form MHI Klima Sistemleri’nde, yeni yılla birlikte dört üst düzey atama gerçekleşti.

56 yıldır iklimlendirme sektörüne yön veren Form, sektör ve firmaya uzun yıllar başarıyla hizmet etmiş isimlere verdiği yeni sorumluluklar ve kadrosuna dahil ettiği uzman isimler ile her geçen gün bü

Devamı ...
FORM ŞİRKETLER GRUBU'NUN 56 YILLIK GEÇMİŞİ KİTAPLAŞTIRILDI

FORM ŞİRKETLER GRUBU'NUN 56 YILLIK GEÇMİŞİ KİTAPLAŞTIRILDI

Form Şirketler Grubu’nun kendi tarihini kalıcılaştırmak üzere yayımladığı “İlk Günden Bugüne, FORM Grubu’nun Klima Sektöründeki 56 Yılı” isimli kitap iklimlendirme sektörünün ilklerine, Türkiye’nin çağdaşlaşma serüvenine ve dünya tarihindeki dönüm noktalarına da ışık tutuyor.

Devamı ...
EMLAK KATILIM BANKASI ŞUBELERİNDE MITSUBISHI HEAVY KALİTESİ

EMLAK KATILIM BANKASI ŞUBELERİNDE MITSUBISHI HEAVY KALİTESİ

Form MHI Klima Sistemleri, üstün Japon teknolojisi ve yüksek enerji verimliliği sunan ürünleriyle ticari alanların iklimlendirme sistemlerine değer katıyor. Emlak Katılım Bankası, 2020 yılında hizmete açtığı birçok yeni şubesinin iklimlendirmesini Mitsubishi Heavy kalitesine emanet etti.  Emlak Katılım Bankası’nın halen 50 şubesinin 38’i yüksek enerji verimliliğine sahip Mitsubishi Heavy klimalarla iklimleniyor.

Devamı ...
HERDEM'DE MITSUBISHI HEAVY ILE RÜZGARSIZ İKLİMLENDİRME KONFORU

HERDEM'DE MITSUBISHI HEAVY ILE RÜZGARSIZ İKLİMLENDİRME KONFORU

Form MHI Klima Sistemleri, referans portföyüne her geçen gün bir yenisini ekliyor. Üstün Japon teknolojili Mitsubishi Heavy Klimaları tercih eden kurumlar arasına Etra Holding'in HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri de katıldı. HerDem İstanbul projesindeki yaşam alanlarının iklimlendirmesi, rüzgarsız iklimlendirme konforu sunan Airflex teknolojili Mitsubishi Heavy kaset tipi klimalarla sağlanıyor.

Devamı ...
HAPPY CENTER'IN İKLİMLENDİRMESİ FORM'A EMANET

HAPPY CENTER'IN İKLİMLENDİRMESİ FORM'A EMANET

Form MHI Klima Sistemleri, üstün Japon teknolojisi ile yüksek enerji verimliliği sunan ürünleriyle ticari alanların iklimlendirmesine değer katıyor.

Mitsubishi Heavy VRF klima sistemlerini tercih eden Happy Center’ın 16 şubesinin iklimlendirmesini rüzgarsız iklimlendirme konforu sunan Airflex kanat teknolojisine sahip Mitsubishi Heavy kaset tipi klimalar ve Heat Pump VRF ünitelerle gerçekleştirilecek.

Devamı ...
THY BİLGİ İŞLEM MERKEZİNİN İKLİMLENDİRMESİ FORM'DAN

THY BİLGİ İŞLEM MERKEZİNİN İKLİMLENDİRMESİ FORM'DAN

Üstün Japon teknolojisi ve güçlü sektör tecrübesiyle öne çıkan Form MHI Klima Sistemleri, kurumsal şirketlere etkin iklimlendirme çözümleri sunmaya devam ediyor.

Form MHI Klima Sistemleri, Libadiye’de yer alan THY Bilgi İşlem Merkezi Binası’nın iklimlendirmesini Mitsubishi Heavy marka VRF klimalarla sağlıyor.

Devamı ...
BURSA NİLÜFER DORUK HASTANESİ'NDE DE MITSUBISHI HEAVY

BURSA NİLÜFER DORUK HASTANESİ'NDE DE MITSUBISHI HEAVY

Üstün Japon teknolojisini Form tecrübesiyle buluşturan Form MHI Klima Sistemleri, çevreci ve yüksek teknolojili iklimlendirme çözümleriyle Türkiye’nin dört bir yanında hizmet sunmaya devam ediyor. Mitsubishi Heavy VRF klima sistemlerini tercih eden firmalar arasına Bursa Nilüfer Doruk Hastanesi de katıldı.

Devamı ...
Form Webinar Serilerine Devam Ediyor

FORM WEBİNAR SERİLERİNE DEVAM EDİYOR

İklimlendirme sektörünün öncü firmalarından Form Şirketler Grubu, sektöre yönelik eğitici ve bilgilendirici webinarlar düzenlemeye devam ediyor.

Form Grup iştirakleri Form Endüstri Ürünleri ve Form MHI Klima Sistemleri, gerçekleştirdikleri yüksek katılımlı webinarlar ile sektöre ve sektörün geleceğine dair önemli bilgiler paylaştı.

Devamı ...