Form Şirketler Grubu

Genel Müdürlük: Maslak, İstanbul, Türkiye

HERDEM'DE MITSUBISHI HEAVY ILE RÜZGARSIZ İKLİMLENDİRME KONFORU

HERDEM'DE MITSUBISHI HEAVY ILE RÜZGARSIZ İKLİMLENDİRME KONFORU

Form MHI Klima Sistemleri, referans portföyüne her geçen gün bir yenisini ekliyor. Üstün Japon teknolojili Mitsubishi Heavy Klimaları tercih eden kurumlar arasına Etra Holding'in HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri de katıldı. HerDem İstanbul projesindeki yaşam alanlarının iklimlendirmesi, rüzgarsız iklimlendirme konforu sunan Airflex teknolojili Mitsubishi Heavy kaset tipi klimalarla sağlanıyor.

HERDEM'DE MITSUBISHI HEAVY ILE RÜZGARSIZ İKLİMLENDİRME KONFORU

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, restoran ve kafeleri, tiyatro salonları, kapalı ve açık hava sinemaları, hobi atölyeleri ve daha birçok sosyal alanı ile şehir içerisinde tatil köyü hayatı sunuyor. 56 yıllık Form Şirketler Grubu güvencesi ve Japon teknoloji devi Mitsubishi Heavy ortaklığında kurulan Form MHI Klima Sistemleri, HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri’nin idari bina, sosyal tesis ve tüm ticari alanlarının iklimlendirme ihtiyacını ödüllü Airflex kanat dizaynına sahip kaset tipi klimalarla karşılıyor. Projeye toplamda 95 adet kaset tipi ve kanal tipi iç ünite satışı gerçekleştirildi.

Etra Holding’in yeni projesi HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri’ne satışı gerçekleşen yeni nesil draft panelli, dört yöne üflemeli Airflex kaset tipi klimalar, çoklu kanat kontrolü teknolojisiyle, mekanı rüzgarsız iklimlendirme konforuyla buluşturuyor.

Mitsubishi Heavy FDTC serisi kaset tipi klimalar, bağımsız kanat kontrol sistemi sayesinde dört yöne farklı açılarda hava akışı sağlayabiliyor. Ayrıca normal kaset tipi klimalardan farklı olarak 4 standart kanata ek olarak 4 adet de ekstra Airflex kanadı sayesinde havanın yere değil, tavana paralel akışını sağlayarak ortama doğal ve homojen biçimde dağılmasına imkan veriyor.