Form Şirketler Grubu

Genel Müdürlük: Maslak, İstanbul, Türkiye

Halkbank, Son Üç Yıldır Mitsubishi Heavy’yi Tercih Ediyor

Halkbank, Son Üç Yıldır Mitsubishi Heavy’yi Tercih Ediyor

Üstün Japon teknolojisi ve güçlü sektör tecrübesiyle öne çıkan Form MHI Klima Sistemleri, kurumsal şirketlere etkin iklimlendirme çözümleri sunmaya devam ediyor. Form MHI Klima Sistemleri, 2022 yılında da Halkbank’ın Split Klima Temin ve Montaj ihalesini kazandı.

Halkbank, Son Üç Yıldır Mitsubishi Heavy’yi Tercih Ediyor

Güçlü referansları ile sektörde öne çıkan Form MHI Klima Sistemleri, Türkiye Halk Bankası’nın açmış olduğu Split Klima Temin ve Montaj ihalesini bu yıl da kazandı. 2020 ve 2021 yıllarında da ihaleyi kazanan Form, alanında lider olmayı sürdürüyor. Halkbank’a özellikle VRF sistemler alanında uzun yıllardır hizmet veren Form, firmanın split klima ihalesini üç yıl üst üste kazanmasıyla ürün ve hizmet kalitesini bir kez daha kanıtlamış oldu. İhale kapsamında bankanın tüm split klima ihtiyacı Mitsubishi Heavy RAC ve PAC serisi klimalarla karşılanacak.

Halkbank VRF alanında da Form tecrübesine güveniyor

Form, Halkbank şubelerinin iklimlendirmesini uzun yıllardır Mitsubishi Heavy VRF sistem cihazlarla sağlıyor. Firma, son 2 yılda Halkbank’ın 150’den fazla şubesi ve 240’tan fazla ATM cihazının iklimlendirme ihtiyacına RAC ve PAC serisi Split klimaları ile çözüm sundu.

Güçlü referansları ile sektörde öne çıkan Form MHI Klima Sistemleri, Türkiye Halk Bankası’nın açmış olduğu Split Klima Temin ve Montaj ihalesini bu yıl da kazandı. 2020 ve 2021 yıllarında da ihaleyi kazanan Form, alanında lider olmayı sürdürüyor. Halkbank’a özellikle VRF sistemler alanında uzun yıllardır hizmet veren Form, firmanın split klima ihalesini üç yıl üst üste kazanmasıyla ürün ve hizmet kalitesini bir kez daha kanıtlamış oldu. İhale kapsamında bankanın tüm split klima ihtiyacı Mitsubishi Heavy RAC ve PAC serisi klimalarla karşılanacak. Halkbank VRF alanında da Form tecrübesine güveniyor Form, Halkbank şubelerinin iklimlendirmesini uzun yıllardır Mitsubishi Heavy VRF sistem cihazlarla sağlıyor. Firma, son 2 yılda Halkbank’ın 150’den fazla şubesi ve 240’tan fazla ATM cihazının iklimlendirme ihtiyacına RAC ve PAC serisi Split klimaları ile çözüm sundu.